Home

Agenda

Nieuws

Foto's

Informatie

Contact

 

 

Nieuws


Werelddansen 50 plus

Iedere woensdagmiddag komen we bij elkaar in Buurthuis de Brug, van half drie tot kwart voor vier. Dan is het tijd om te dansen! We zijn een clubje van twaalf dames variërend in leeftijd van 50 tot 85 jaar en wat ons bindt is het plezier om gezellig samen te dansen.

We hebben een repertoire met dansen uit bijvoorbeeld de Balkan, Griekenland, Israël, Amerika, Engeland en ook uit Nederland. Onze club heet "Werelddansen", omdat we dansen uit de hele wereld in ons programma hebben, maar in feite zijn we aan het volksdansen. Soms in de kring, soms in paren, soms los in de ruimte. De dansen zijn overwegend rustig, we rennen en springen niet, en iedere dans wordt aan het begin nog weer even uitgelegd, zodat zowel de meer ervaren dansers als de beginners altijd samen mee kunnen doen.

Hoewel we een leuk clubje hebben, zouden we het fijn vinden om nieuwe leden te verwelkomen. Je hoeft geen danservaring te hebben, wel zin om samen met anderen op mooie muziek te bewegen. Want dat is het grote voordeel van volksdansen: je hebt een leuk contact met anderen en je zet volkomen spelenderwijs zowel je hersens als je lichaam aan het werk.

Wil je eens een keer komen kijken, of beter nog, een keertje meedoen? Kom gerust langs. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Renée Maas, telefoonnummer
06 - 428 13 067.

Wanneer: op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.45 uur
Waar: Buurthuis de Brug, Rhederweg 174, Bellingwolde
Kosten: € 10,00 per maand
Informatie: Renée Maas, 06 - 428 13 067, mail@reneemaas.nl

 
 
©Buurthuis De Brug | Webdesign Jennie Greven